Home > Ziggo > Ziggo

Ziggo

Ziggo

Ziggo is landelijk gezien een van de grootste aanbieders van mediadiensten. Het gaat dan met name om de communicatie van deze media. Ziggo alles in een heeft bijna drie miljoen klanten waarvan twee miljoen gebruik maken van het breedband internet en ook ruim twee miljoen klanten gebruik maken van de digitale televisie. Daarnaast zijn er nog ongeveer anderhalf miljoen klanten die abonnee zijn op de telefoondiensten van Ziggo. Ziggo is een echte grote jongen in de wereld van de communicatiediensten. Daarnaast zijn er nog tal van kleine en grote ondernemingen die gebruik maken van de diensten van Ziggo. Ook elektronisch betalen en datacommunicatie behoren tot de diensten voor deze bedrijven.

Het netwerk van Ziggo

Het netwerk van Ziggo om de klanten te verbinden gebeurt met het glasvezel. Bij de gemiddelde klant ligt het glasvezel nog geen driehonderd meter voor de deur. Het bereik is daarom erg groot en men kan hiermee een stabiele en snelle verbinding krijgen. Gemiddeld wordt er drie tot vier gigabit per seconde verzonden. En dit netwerk is niet alleen goed voor dit moment! Het netwerk is ook uitstekend en goed te gebruiken in de toekomst. En dat is natuurlijk ook van groot belang!

De verschillende producten van Ziggo

Ziggo alles in 1 heeft een aantal verschillende diensten en producten. Zo is er natuurlijk het televisiesignaal waar het allemaal mee begon. Daarnaast is er natuurlijk ook een signaal voor de radio. Het internet mag tegenwoordig ook niet ontbreken als zeer belangrijke communicatiedienst En ook het bellen is belangrijk voor veel mensen. En dat kan binnen Nederland, maar er ook buiten. Dan zijn er sinds een paar jaar de alles in een pakketten wat een combinatie is van Internet, Televisie (en radio) en Telefoon. De combinatie is vaak goedkoper dan wanneer men de verschillende abonnementen los zou afsluiten. En dat is natuurlijk wel goed. Daarnaast zijn er nog de muziekdiensten en de zakelijke diensten van Ziggo. Graag bespreken we een aantal diensten wat nader.