Home > Internet en TV

Internet en TV

CanalDigitaal KPN Online  Scarlet Tele2  UPC  Ziggo

Stap 1: Voer uw postcode en huisnummer in Stap 2: Controleer postcode Stap 3: Vergelijk internet en tv

Waarom een postcodecheck?[postcodetvenin]

In het verleden was het vaak zo dat je voor zowel het internet als de televisie een apart abonnement moest afsluiten. Er waren wel aanbieders die beide diensten aanboden, maar vaak kozen mensen voor een aparte aanbieder. Tegenwoordig kiezen steeds meer Nederlandse consumenten voor het Alles-in-één abonnement.

Soort abonnement Internet en TV

Bij het Alles-in-één abonnement heb je Internet en TV in één pakket. Eventueel kun je hier nog telefonie aan toevoegen, maar wanneer je een mobiele telefoon hebt met een abonnement is telefonie vaak niet nodig in het Alles-in-één pakket. Er zijn een aantal abonnementen te kiezen. Zo kun je alleen internet afsluiten, maar ook Internet en Digitale TV in één of Internet & Telefonie.
Regelmatig geven providers ook cadeaus weg bij internet pakketten. Kijk daarom eens bij alles in 1 met kado.

Downloadsnelheid & Prijs van Internet en TV

De prijs van een abonnement is afhankelijk van een aantal aspecten. Ten eerste is het handig dat je naar je eigen verbruik kijkt. Ben je een persoon die veel achter de computer zit en zijn er bij jou in huis nog meer mensen die een grootverbruiker zijn als het om internet en tv gaat, dan is het goed om te kijken naar een iets duurder pakket. Je wilt als je veel gebruik maakt van het internet waarschijnlijk wel dat je alles (downloaden, muziek streamen, uploaden etc.) snel kunt doen.

Wat downloadsnelheid betreft kun je kiezen uit abonnementen tot 10 mb per seconde, maar er zijn ook abonnementen waarbij je 20, 30, 50 of 100 mb per seconde kunt downloaden. Op basis van je wensen zal er een prijs uit komen rollen. Op vergelijkingssites kun je vrijwel altijd een lijstje maken met je wensen en op basis daarvan wordt er een selectie gemaakt van aanbieders en de abonnementen die ze aanbieden.

Ook de aansluiting speelt een rol. Als je gebruik wilt en kunt maken van glasvezel dan ben je vaak gegarandeerd van razendsnel internet en tv kijken was nog nooit zo storingsvrij. Helaas is dit nog niet overal beschikbaar.

Internet en tv