Home > Alles-in-een nieuws

Alles-in-een nieuws

Vergeleken: glasvezel vs kabel internet 

alles-in-één glasvezel

In dit artikel gaan we het gebruik van glasvezel en kabel voor internetaansluitingen met elkaar vergelijken. Met kabel wordt de coaxkabel bedoeld. We zullen eerst ingaan op dat type kabel. Vervolgens hebben we het over de glasvezel. We sluiten af met de genoemde vergelijking.  Wat is coaxkabel?  Coax staat voor coaxiaal. Het is een tamelijk stugge kabel, die twee geleiders ... Lees meer »

Zorgverzekeringen: Vergelijk en stap ieder jaar over!

Je kent het wel, het is weer het einde van het jaar en grote advertentie-campagnes met acties zie je elk reclameblok weer terug komen. Maar moet je eigenlijk wel overstappen? En wat is nou eigenlijk de beste zorgverzekering keuze voor jou? In deze blog nemen we je mee in de wereld van zorgverzekeringen zodat je weet waar je op kunt ... Lees meer »

Zakelijk internet voor op kantoor

Iedereen weet het inmiddels wel: we zijn afhankelijk geworden van internet. Dit merken we zowel in ons privéleven als in ons zakelijk leven. Vooral op kantoor zijn we afhankelijk geworden van een (stabiele) internetverbinding. In bijna iedere kantoorruimte wordt er wel gedeeltelijk of volledig in de cloud gewerkt. Biedt dit voordelen? Jazeker. Maar biedt dit ook nadelen? Helaas wel. Meer ... Lees meer »

Omzetstijging van 15 procent verwacht bij Huawei

Enkele jaren geleden had nog nooit iemand gehoord van de naam Huawei, gekscherend werd er ook wel gezegd Hu-a-wie? Maar dat is vandaag de dag wel anders. Het Chinese bedrijf heeft naam en faam gemaakt in Europa maar ook in de rest van de wereld. De smartphones die de fabrikant ontwikkeld en produceert worden telkens enorm goed ontvangen en de ... Lees meer »

Xs4all verlaagt prijzen

Xs4all verlaagt prijzen (Glasvezel en dsl evenduur bij xs4all) Omdat iedereen tegenwoordig gretig gebruikt maakt van internet is er steeds meer beweging gekomen rond de prijzen. Door het toenemende aantal internetaanbieders is er veel concurrentie en zoals bekend lijdt dit tot lagere prijzen en hier kun jij als consument weer van profiteren. Xs4all is één van de internetaanbieders die de ... Lees meer »

Ziggo smartphone app

Ziggo Bapp

Door de opkomst van internet is bellen definitief veranderd. Er wordt niet alleen minder gebeld doordat we elkaar nu constant berichtjes sturen via bijvoorbeeld Whatsapp. Ook ontstaan er steeds meer vormen van bellen via internet zoals bijvoorbeeld Skype. Maar Ziggo introduceert nu iets nieuws voor bellen via je smartphone of tablet. De dienst wordt Ziggo Bapp genoemd en zorgt dat ... Lees meer »

Snelheidsverhoging door Ziggo voor alle pakketten en voor alle abonnees

Vanaf 1 mei verhoogt Ziggo de snelheden voor alle pakketten en alle abonnees. Dit is zojuist bekend gemaakt via tweakers.net, maar nog niet officieel bevestigd door Ziggo. Het gaat om een upgrade waarbij je ongeveer 30 procent meer download en upload krijgt voor dezelfde prijs per maand. De snelheidsverhoging door Ziggo zal snel een officiële bevestiging krijgen door Ziggo. Snelheidsverhoging ... Lees meer »

Ziggo of Tele2

Heel veel mensen hebben problemen bij de keus Ziggo of Tele2. Beide providers hebben aanbiedingen maar welke provider is nu goedkoper en welke provider is nu beter als er naar het totaal plaatje gekeken wordt. Eigenlijk is de keuze heel simpel, Ziggo is de betere, grotere provider als er naar het totaal plaatje gekeken wordt. Ook als we de testen ... Lees meer »

KPN gaat KPN Fon-hotspots uitrollen

KPN is bezig een traject op te zetten voor de uitrol van KPN Fon-hotspots. KPN is van plan met deze actie het Hotspot netwerk flink uit te breiden en gaat in het eerste jaar maximaal 1 miljoen klanten voorzien van deze KPN Fon-hotspots. Klanten die het modem beschikbaar stellen voor andere kunnen ook gebruik maken van de KPN Fon-hotspots. Tevens ... Lees meer »

UPC android app

UPC android app

Klanten van UPC kunnen met ingang van vandaag gebruik maken van UPC Android app op hun tablet, phablet of smartphone. Hiervoor moet je wel een abonnement hebben bij UPC. De app is gratis te downloaden uit de Google play store. UPC heeft per direct 90 zenders beschikbaar gesteld afhankelijk van het het abonnment dat u heeft bij UPC. De UPC ... Lees meer »