Home > Tele2 > Ziggo of Tele2

Ziggo of Tele2

Heel veel mensen hebben problemen bij de keus Ziggo of Tele2. Beide providers hebben aanbiedingen maar welke provider is nu goedkoper en welke provider is nu beter als er naar het totaal plaatje gekeken wordt.

Eigenlijk is de keuze heel simpel, Ziggo is de betere, grotere provider als er naar het totaal plaatje gekeken wordt. Ook als we de testen en statistieken van beide providers erbij pakken is Ziggo ondanks het toch best wel grote prijsverschil het betere pakket.

Voordelen Ziggo ten opzichte van Tele2.

  • Snelheid internet: Ziggo kan tot 50% meer internetsnelheid leveren dan Tele2.
  • Ziggo heeft een insteekkaart voor interactieve televisie zodat u geen extra apparatuur nodig heeft.
  • Ziggo bied naast Digitale TV ook analoge tv voor de overige TV’s in huis.
  • Storingen problemen en dergelijken zijn bijna niet aanwezig.
  • Aparatuur die ziggo gebruikt is van perfecte kwaliteit.
  • Gebruik maken van Ziggo WiFi-Spots.
  • Zijn deze verschillen nog niet genoeg om u te overtuigen? Ziggo heeft ook de Tweakers Adward 2014 gewonnen voor beste provider van 2014. (Deze meting is gedaan onder alle IT vakmensen die hun stem hebben uitgebracht en is dus niet gebaseerd op de consumentenbond)

Ziggo of Tele2

Nadelen Ziggo ten opzicht van Tele2.

  • Prijsverschil in het eerste jaar is €263,70 en dat is toch een serieus bedrag. Het eerste Jaar kost Ziggo totaal 443,70 en Tele2 maar €180.
  • Het tweede jaar is het prijsverschil iets kleiner (€131,40) maar toch is er nog een duidelijke verschil aanwezig. Ziggo kost het tweede jaar €527,40 en Tele2 €396,00.
  • Ziggo is niet overal te krijgen, wel kunnen wij u melden dat Ziggo hard aan het werk is om hun service door heel Nederland te kunnen aanbieden. Hier kunt u kijken of Ziggo beschikbaar is op uw locatie. Woont u in Zeeland dan is kabel internet al meteen uitgesloten. UPC is voor de overige klanten ongeveer gelijkwaardig aan Ziggo alleen een stuk kleiner.

Ziggo of Tele2

Ziggo of Tele2?

Onze conclusie qua provider doet er niet toe, of het nu om Ziggo of Tele2 gaat. Als u een sneller en stabieler pakket wilt kiest u Ziggo. Bent u weinig thuis, stelt u niet zoveel eisen en wilt u voor het laagste bedrag internetten dan past Tele2 het beste bij uw gebruik.

Heel veel mensen hebben problemen bij de keus Ziggo of Tele2. Beide providers hebben aanbiedingen maar welke provider is nu goedkoper en welke provider is nu beter als er naar het totaal plaatje gekeken wordt. Eigenlijk is de keuze heel simpel, Ziggo is de betere, grotere provider als er naar het totaal plaatje gekeken wordt. Ook als we de testen en statistieken van beide providers erbij pakken is Ziggo ondanks het toch best wel grote prijsverschil het betere pakket. Voordelen Ziggo ten opzichte van Tele2. Snelheid internet: Ziggo kan tot 50% meer internetsnelheid leveren dan Tele2. Ziggo heeft een insteekkaart…

Review Samenvatting

Algemene oordeel Ziggo
Algemene oordeel Tele2

Algemene Tevredenheid

Gebruikers Rating: 4 ( 1 Stemmen)
83