Home > Xs4all > XS4ALL voordeliger dan ooit

XS4ALL voordeliger dan ooit

XS4ALL voordeliger dan ooit Xs4all voordeliger dan ooit

XS4ALL helpt jou om het voordeligste  telecomabonnement te krijgen. Niet voor niets heeft de Consumentenbond XS4ALL vier maal op rij uitgeroepen tot de beste provider voor alles-in-één pakketten. Bovendien ben je ook nog eens goedkoper uit: met XS4ALL alles-in-één hoef je geen losse abonnementen voor internet, bellen en televisie te kopen. Uiteindelijk scheelt je dat heel erg veel geld.

XS4ALL alles-in-één heeft vier overzichtelijke en betaalbare pakketten, die je alles bieden wat je wilt op telecomgebied.

–       Alles-in-één basis: internet basis, bellen en televisie.

–       Alles-in-één extra: internet extra, bellen en televisie.

–       Alles-in-één glas basis: glas basis, bellen en televisie.

–       Alles-in-één glas extra: glas extra, bellen en televisie.

De prijs van de pakketten hangt uiteraard van je wensen af. Met een extra pakket heb je een hogere downloadsnelheid, en met een glasabonnement is dit nog hoger dan met een standaard abonnement.

Beste online netwerk
Daarnaast biedt XS4ALL diverse extra voordelen, zoals:

–       Het beste online netwerk.

–       De beste bescherming tegen inbraak, virus en spam.

–       De beste service en kennis.

–       Overal internettoegang met WiFi.

XS4ALL alles-in-één levert je daarnaast nog meer voordeel op. Je kunt je pakket en abonnement bijvoorbeeld zelf samenstellen en completeren met verschillende modules. Daarnaast kun je met mobiel internet overal 3G gebruiken, maar buiten staan je ook diverse WiFi verbindingen ter beschikking. Met XS4ALL alles-in-één kun je dus altijd online zijn, waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast zijn de gesprekskosten bij telefonie erg laag  en heeft internet van XS4ALL alles-in-één het allerlaagste storingspercentage.

Waarom XS4ALL alles-in-één?
XS4ALL alles-in-één is compleet, betaalbaar en voordelig. Met het alles-in-één pakket van XS4ALL weet je zeker dat je een heel goed pakket hebt voor internet, bellen en televisie. Ben je geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op of gebruik onze alles in een vergelijker. We helpen u graag verder met u keuze.