Home > UPC > UPC verhoogt snelheid voor iedereen naar 200MBit/s
FOX sport Eredivisie actie 728x90

UPC verhoogt snelheid voor iedereen naar 200MBit/s

UPC verhoogt snelheid voor iedereen naar 200MBit/s

UPC verhoogt snelheid voor iedereen naar 200MBits

Vanaf april kan iedereen die bij UPC een alles in een abonnement heeft zijn internetsnelheid laten verhogen naar 200MBit/s. Dat heeft UPC laten weten tijdens de bekendmaking van de jaarcijfers van 2013. UPC wist 40.000 klanten meer te werven en verloor wel veel analoge tv-kijkers.

Iedere UPC klant blijft een eigen vrije keus houden of dat ze natuurlijk hun abonnement willen verhogen naar 200Mbit/s omdat natuurlijk niet iedereen deze behoefte heeft. De kabelaar zegt in ieder geval dat het vanaf april beschikbaar is voor elke UPC klant en ook voor de nieuwe klanten.

Het laaste jaar bood UPC voor het eerst abonnementen met 200Mbit/s aan. Uiteindelijk UPC de snelheid van 500Mbit/s aanbieden. Ongeveer 25 procent van de UPC klanten met een abonnement halen een snelheid van 120Mbit/s of meer. Dat beloofd uiteraard veel goeds.

UPC is naast snelheidsverhogingen bezig met een Horizon app voor Android en is binnenkort beschikbaar in de google playstore. Klanten kunnen met deze app TV kijken op hun mobiele telefoon en tablet. Natuurlijk heeft de concurrentie al een tijdje deze optie maar voor UPC is het natuurlijk een mooie toevoeging (overigens de App was al wel beschikbaar voor de IOS toestellen en tablets). De app word nu momenteel getest door UPC klanten maar de eerste geruchte zijn dat er aardig wat bugs aanwezig zijn in de android app.

De stijging aan klanten was circa 43.000 ten opzichte van 2012 (voornamelijk internet klanten) en met als uitschieter werd er in het 4de kwartaal 14,500 internet klanten geworven. Er zat een daling in de totaal aantal aansluiting deze was teruggelopen van 1,7miljoen naar 1,6miljoen.

Deze forse daling kwam door de daling van de analoge tv kijkers, Ziggo kampt met dezelfde terugloop van analoge aansluitingen. Maar daarin tegen stijgt de digitale tv kijkers met 30.000 en 210.000 huishoudens gebruiken nu de Horizon dienst en dit was een stijging van 10.000 huishoudens.

FOX sport Eredivisie actie 728x90