Home > UPC > UPC android app

UPC android app

Klanten van UPC kunnen met ingang van vandaag gebruik maken van UPC Android app op hun tablet, phablet of smartphone. Hiervoor moet je wel een abonnement hebben bij UPC. De app is gratis te downloaden uit de Google play store. UPC heeft per direct 90 zenders beschikbaar gesteld afhankelijk van het het abonnment dat u heeft bij UPC.

De UPC Andriod app is handig, omdat je op afstand je Horizonbox kan bedienen en er bijvoorbeeld tv-opnamens mee kan inplannen. Ook zit er in de UPC android app ook een uitgebreide tv gids waar je zenders op gewenste volgorde kunt selecteren zoals op de Iphone.

Technische eisen UPC Android APP

Eisen voor het gebruik van de UPC Andriod app zijn wel dat je een android versie heb die hoger is dan 4.0. Meeste mensen in Nederland maken al gebruik van deze versie dus zullen hier geen hinder in ondervinden. Het is alleen mogelijk om via het eigen Wi-Fi signaal gebruik te maken van de dienst die de UPC andriod app levert.

Later dit jaar breidt UPC het aantal functies van de app uit met onder meer de mogelijkheid om tv-programma’s uitgesteld via Programma Gemist te bekijken.

Al met al een lang verwachte ontwikkeling waar het grootste gedeelte van de UPC klanten op zat te wachten.

Bent u nog geen klant van upc? Kijk naar de onderstaande aanbieding:UPC Android App

Klanten van UPC kunnen met ingang van vandaag gebruik maken van UPC Android app op hun tablet, phablet of smartphone. Hiervoor moet je wel een abonnement hebben bij UPC. De app is gratis te downloaden uit de Google play store. UPC heeft per direct 90 zenders beschikbaar gesteld afhankelijk van het het abonnment dat u heeft bij UPC. De UPC Andriod app is handig, omdat je op afstand je Horizonbox kan bedienen en er bijvoorbeeld tv-opnamens mee kan inplannen. Ook zit er in de UPC android app ook een uitgebreide tv gids waar je zenders op gewenste volgorde kunt selecteren…

Review Samenvatting

Snelheid
Bedieningsgemak
Opties in de App

Totaal Score UPC APP

Gebruikers Rating: 4 ( 1 Stemmen)
88