Home > Tele2 > Tele2 informatie

Tele2 informatie

Tele2 informatie

Tele2 informatie


Het Tele2 alles in één pakket laat jou profiteren van voordelig en snel internetten, bellen en televisie kijken. En dat alles voor een veel lagere prijs dan wanneer je overal een apart abonnement voor af moet sluiten. Dat maakt Tele2 alles-in-één tot een ideaal combinatiepakket.

Met Tele2 internet tot 20 Mb per seconde kan je onbeperkt downloaden, films  en tv-programma’s bekijken, zonder datalimiet. Deze service is uit te breiden naar 50 Mb per seconde. Hierbij maakt Tele2 alles in één gebruik van ADSL. Als in jouw gemeente een glasvezelkabel ligt, kunnen de downloadsnelheden oplopen naar 40, 60 of zelfs 100 Mb per seconde. Zo kun je met Tele2 alles-in-één ongehoord snel op het internet surfen.

Zeer goedkoop bellen
Daarnaast geeft Tele2 alles in één je de mogelijkheid tot zeer goedkoop bellen. Voor maar 9 cent per minuut bel je voordelig naar vaste én mobiele nummers. Je hebt geen apart vast telefoonabonnement meer nodig. En als je al een mobiel telefoonnummer hebt, neem je dat gewoon gratis mee. Als je onbeperkt naar vast en mobiel wilt bellen, dan kan dit bij Tele2 alles-in-één voor slechts 15 euro per maand.

Televisie kijken kan met Tele2 alles in één op twee manieren. We hebben voor jou de mogelijkheid van digitale televisie, met tientallen tv- en radiozenders in het pakket. Wil je meer, dan is interactieve televisie iets voor jou. Met nóg meer televisiezenders, gebruik van de (Tele2) videotheek en met bijbetaling ook populaire zenders als Sport1, Film1 en Fox Sports Eredivisie.

Tele2 alles-in-één: een uitstekend pakket
Met het Tele2 alles-in-één pakket weet je zeker dat je een uitstekend pakket hebt voor internet, bellen en televisie. Stap gratis en onbezorgd over naar Tele2. We regelen het graag voor je. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stel dan zelf online je ideale pakket samen of laat je helpen door onze medewerkers in het callcenter.