Home > Ziggo > Snelheidsverhoging door Ziggo voor alle pakketten en voor alle abonnees

Snelheidsverhoging door Ziggo voor alle pakketten en voor alle abonnees

Vanaf 1 mei verhoogt Ziggo de snelheden voor alle pakketten en alle abonnees. Dit is zojuist bekend gemaakt via tweakers.net, maar nog niet officieel bevestigd door Ziggo. Het gaat om een upgrade waarbij je ongeveer 30 procent meer download en upload krijgt voor dezelfde prijs per maand. De snelheidsverhoging door Ziggo zal snel een officiële bevestiging krijgen door Ziggo.

Snelheidsverhoging door Ziggo wat houd het in?

Wat gebeurd er met de pakketten van Ziggo? Het alles in 1 basis pakket van ziggo gaat van 20 mbit up en 1 mbit down naar 30 mbit up en het standaard pakket zal van 60mbit naar 90mbit gaan. De upload word ook verhoogt naar 9mbit. Het het paradepaardje van Ziggo, het alles in een extra pakket zal stijgen van 150mbit naar 180mbit met een upload snelheid van 18mbit.

Met deze verhoging word er een stap dichter gezet naar de snelheden die het glasvezel netwerk momenteel behaald, alleen de upload blijft nog iets achter op het glasvezel netwerk.

Ziggo zal zich in de loop van het jaar laten overnemen door UPC, maar eerst moeten de marktautoriteiten hier nog een goedkeuring opgeven. Als het goedgekeurd wordt door de marktautoriteiten zullen Ziggo en UPC  vermoedelijk verder gaan onder de naam van Ziggo en dezelfde pakketten gaan aanbieden. Al is de download snelheid van het alles in een Extra power pakket van UPC nog steeds 20mbit meer dan Ziggo momenteel heeft. De upload van Ziggo ligt wel een stuk hoger, dit zal is naar de verandering ruim 8mbit zijn.

Hoe de snelheidsverhoging gaat uitpakken is nog even afwachten maar Ziggo heeft tot zover de snelheden altijd waar kunnen maken die ze opgeven bij de pakketten die ze aanbieden.

Update:

Ziggo gaat zoals Tweakers maandag meldde per 1 mei de internetsnelheden flink verhogen. Dat heeft de provider bevestigd. Wie op 1 mei de hogere snelheden al wil, kan zijn modem resetten. Anders kan het even duren voordat klanten de hogere snelheid hebben.

Ziggo zal vanaf 1 mei op afstand de modems van klanten gaan resetten om de hogere snelheden mogelijk te maken, maar dat proces zal tot acht weken in beslag nemen, zegt de kabelaar.

Snelheidsverhoging door Ziggo

AbonnementenHuidig (down) Huidig (up) Per 1 mei (down) Per 1 mei (up)
Alles-in-1 Basis20Mbit1Mbit30Mbit3Mbit
Alles-in-1 Plus60Mbit6Mbit90Mbit9Mbit
Alles-in-1 Extra150Mbit15Mbit180Mbit18Mbit
Vanaf 1 mei verhoogt Ziggo de snelheden voor alle pakketten en alle abonnees. Dit is zojuist bekend gemaakt via tweakers.net, maar nog niet officieel bevestigd door Ziggo. Het gaat om een upgrade waarbij je ongeveer 30 procent meer download en upload krijgt voor dezelfde prijs per maand. De snelheidsverhoging door Ziggo zal snel een officiële bevestiging krijgen door Ziggo. Snelheidsverhoging door Ziggo wat houd het in? Wat gebeurd er met de pakketten van Ziggo? Het alles in 1 basis pakket van ziggo gaat van 20 mbit up en 1 mbit down naar 30 mbit up en het standaard pakket zal…

Review Samenvatting

Algemene oordeel Ziggo

Algemene Tevredenheid

Gebruikers Rating: 3,5 ( 2 Stemmen)
80