Home > Scarlet > Scarlet blijft gewoon goed!

Scarlet blijft gewoon goed!

Scarlet blijft gewoon goed!

Scarlet is wel eens waar de uitvinder van de alles in een pakketten ze bieden ook nog een mooie deals aan. Zoals gratis bellen bij ieder Scarlet alles in een pakket. (100 tot 500 minuten per maand) afhankelijk van het alles in een abonnement dat u afsluit.

Scarlet alles in een vergelijken

Tevens is het alles in een familie pakket verbeterd van Scarlet en is nu het beste alles in een pakket voor mensen met een gezin. Hierbij is het volgende vergeleken: kwaliteit internet, kwaliteit van beeld van de tv-zenders en de kosten voor het gebruik van uw vaste telefoon.

Buitenom het standaard ADSL van 50 Megabit per seconden is er nu ook Scarlet alles in een glasvezel met snelheden oplopend tot 100 Megabyte.

Ik hoor u denken wat is het verschil tussen Megabit en Megabyte. Megabit is ongeveer 1/8 van een Megabyte zo is bijvoorbeeld 100 Megabit daadwerkelijk maar tussen de 10-14 megabyte. Dus u kunt voorstellen hoeveel sneller alles in een glasvezel van Scarlet dan is. Bent u een fanatieke downloader is dit zeker een advies om hier eens naar te kijken. (Meer informatie)

Scarlet 4-in-1 pakket bieden zelfs tegenwoordig de mogelijk om een gratis simkaart te ontvangen bij u alles in een abonnement. Dit kan ook voor bestaande alles in een klanten van Scarlet u moet alleen even contact opnemen met Scarlet op het volgende nummer: 0900-235 1650 (lokaal tarief ) of 0320-29 4444.

Als laatste willen wij u op de hoogte brengen van alle mobiele telefoon acties die Scarlet momenteel aanbied zoals Sony typo voor €15,00 en kosten per maand bedragen €10,00 voor 100 sms / minuten bellen en 500mb internet. Hieronder nog een overzicht van de technische eigenschappen van het toestel.