Home > Alles in een informatie > Samsung accessoires

Samsung accessoires

Samsung accessoires

Voor als u echt het maximale uit uw smartphone wilt halen zijn er erg veel Samsung accessoires beschikbaar. We nemen er een aantal Samsung accessoires met u door. Uiteraard kunt u zo ver gaan als u zelf wilt.

Screenprotector

Screenprotectoren kunnen folies zijn die u over uw scherm plakt. Krasjes zijn vanaf dan niet meer mogelijk en het scherm blijft lekker schoon. U kunt ze zelf op uw scherm aanbrengen en het mooie is: Het touchscreen blijft gewoon werken.

Hoesje

Hoesjes voor uw Smartphone zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Ook de stevigheid verschilt nogal. Een hoes beschermt uw telefoon altijd tegen vallen, krassen, vuil en stoten. Koopt u een hoesje, dan is een screenprotector eigenlijk overbodig, aangezien de meeste hoezen een flap hebben die de gehele telefoon (dus ook uw scherm) omsluit. Let op: sommige goedkopere modellen hebben geen speciale uitsparingen aan de zij-,voor-, en achterkant. Daardoor is het lastig om bijvoorbeeld de telefoon op te laden of om snel een foto te maken.

Autohouder en carkit

Een autohouder is erg handig. Uw telefoon kunt u meestal met een simpele klik bevestigen en hij is altijd in handbereik. Er zijn autoraamhouders of houders die u op uw ventilator kunt bevestigen. Ook zijn er autohouders die tegelijk een oplaadmogelijkheid hebben. Carkits zijn er ook in alle soorten! Hiermee kunt u veilig onderweg handsfree telefoneren. Let op: het is belangrijk dat een carkit compatibel is met uw Samsung telefoon. Er zijn overigens ook draadloze carkits te koop.

Oordopjes of headset

Oordopjes zijn er voor intern gebruik (in-ears) en extern gebruik (on-ears). Dat laatste noemen we voor het gemak koptelefoons. Oordopjes hebben een groot nadeel. Namelijk dat ze vaak niet prettig zitten; na verloop van tijd begint het pijn te doen. Ook is het niet zo hygiënisch, aangezien vuil vanuit uw oor in en aan het apparaat komt te zitten. U kunt kiezen voor draadloze oordopjes of een met een snoer. Headsets zijn accessoires waarmee u kunt luisteren en communiceren. Een draadloze headset is ook prima te gebruiken voor in de auto! Dat maakt  feitelijk een carkit zeker overbodig.

Koop je Smartphone accessoires gemakkelijk online bij: Cheaptech