Home > Telfort > Oorlog op de glasvezel markt is begonnen?

Oorlog op de glasvezel markt is begonnen?

Nou als het aan Telfort ligt wel want ze hebben de prijzen flink verlaagd in het glasvezelaanbod. Ze hebben een aanpassing gedaan aan het aanbod en er zijn losse tv abonnementen en internet abonnement kopen te vervallen. Telfort geeft hier mee aan dat ze met minder producten een beter product kunnen leveren.

Het aanbod word veranderd naar 2 pakketten 50 megabit en 100 megabit in een vorm van een alles-in-1 pakket. Deze snelheden zijn ruim voldoende voor familie internet en daarmee is het downloaden, surfen en tv kijken gelijke tijd geen enkel probleem.

De 2 in 1 pakketten met internet en tv worden dus vanaf vandaag niet meer aangeboden. Wel kunnen klanten ervoor kiezen om het huistelefoonnummer uit te schakelen op het modem maar dit zal helaas geen invloed hebben op de kosten van het abonnement.

De prijzen zijn ondertussen doorgevoerd in onze vergelijker. En zal de nieuwe standaard prijs worden die Telfort gaat hanteren. De prijs daling is op het 50 megabit abonnement 5 euro en op het 100 megabit abonnement 7,50.

Met deze prijswijziging is Telfort een stuk goedkoper dan de concurrentie en maken ze wederom de belofte na. Welke providers gaan volgen Tele2? KPN? Is dit de eerste stap in de glasvezel oorlog? Wij wachten af en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen in de prijzen oorlog tussen de glasvezel aanbieders.

Oorlog op de glasvezel markt is begonnen?

Zoals je kunt zien wel: Even de pakketten in een opsomming:

De bovenstaande prijzen zijn volledig en er zijn geen overige kosten zoals voor de installatie en of monteur.


Oorlog op de glasvezel markt is begonnen?

Nou als het aan Telfort ligt wel want ze hebben de prijzen flink verlaagd in het glasvezelaanbod. Ze hebben een aanpassing gedaan aan het aanbod en er zijn losse tv abonnementen en internet abonnement kopen te vervallen. Telfort geeft hier mee aan dat ze met minder producten een beter product kunnen leveren. Het aanbod word veranderd naar 2 pakketten 50 megabit en 100 megabit in een vorm van een alles-in-1 pakket. Deze snelheden zijn ruim voldoende voor familie internet en daarmee is het downloaden, surfen en tv kijken gelijke tijd geen enkel probleem. De 2 in 1 pakketten met internet…

Review Samenvatting

Snelheid
Storingsvrij
Levering

Tevredenheid Telfort Glasvezel

Gebruikers Rating: 4 ( 1 Stemmen)
92