Home > Geen categorie > Korting, daar wordt toch iedereen blij van?

Korting, daar wordt toch iedereen blij van?

Het blijkt dat ongeveer 9 van de 10 Nederlanders wel eens een kortingscode heeft gebruikt op internet. De kortingscodes op internet zijn stevig gegroeid. Het kopen van tweedehands spullen en het shoppen met een klantenkaart wordt steeds populairder. Door gebruik te maken van een kortingscode krijgen de Nederlanders voldoening en het maakt het shoppen nog leuker! Nederlanders zijn dus echte koopjesjagers, veel webwinkels spelen hier dan ook graag op in. Onderstaand een aantal tips om de mooiste koopjes en kortingen in de gaten te houden.

Korting van (web)winkels

Zorg ervoor dat (web) winkels jou op de hoogte houden van alle acties en kortingen. Je kan je bijvoorbeeld inschrijven op een nieuwsbrief. Vaak als je je aanmeldt als nieuwe klant of als je reclame ontvangt zitten hier kortingscodes in verwerkt. Sommige webshops laten weten wanneer een item in de aanbieding is, en toevallig is dat nét het item dat jij al in je winkelmandje had geplaatst. Ook wanneer jij een webshop een tijdje niet heb bezocht, krijg je vaak een bericht met een kortingscode.

 

Kortingswebsites

Omdat de Nederlanders zo gek zijn op koopjes, zijn er online meerdere websites die zich compleet richten op kortingscodes voor de consument. Deze websites richten zich op de consument. Op een kortingswebsite kan je winkels opzoeken van verschillende branches, per winkel kun je de aanbiedingen bekijken. Door het doen van online onderzoek naar het product wat jij wilt hebben, krijg je een beeld van de verschillende prijzen. Zo kan je zeker geld besparen, omdat jij weet waar en voor welke prijs het product weg gaat.

 

Afdingen

Veiling websites zijn ook een soort van kortingswebsites. Er staat namelijk precies bij vermeld hoeveel het product anders had gekost in de winkel. Dit geeft de echte koopjesjager gelijk een goed gevoel. Je hebt zelf de regie over hoeveel jij voor een product over hebt en wie weet ben jij later in het bezit van een mooi product voor een kleine prijs. Ook op sites zoals Marktplaats en sites waar tweedehands spullen worden verkocht zijn erg populair. De producten die op Marktplaats staan willen mensen graag kwijt, de meeste advertenties mogen dan ook op worden geboden. Houd wel een maximaal bedrag in je achterhoofd, bieden gaat vaak snel en voor je het weet zit je boven je budget.