Home > Alles in een informatie > FOX Sports Go beschikbaar bij UPC

FOX Sports Go beschikbaar bij UPC

FOX Sports Go

Klanten die bij UPC aangesloten zijn kunnen vanaf vandaag gebruik maken van FOX Sports GO. De UPC klanten hebben een vrije keus in welk abonnement ze eventueel willen afsluiten, welke films en wedstrijden ze willen bekijken. Tevens word er support geleverd aan Windows, MAC, Tablets en Smartphones. De app is vanaf nu te downloaden in de iTunes store of de Google’s play market.  

UPC heeft vroegtijdig onderzoek gedaan naar de behoefte van hun klanten en waar de klanten vraag naar hadden. Door de nieuwe app komt UPC weer een stap dichterbij de behoefte van hun klanten.

Over de FOX Sports Go APP

De APP functioneert volledig op alle devices en is zowel in Nederland of in het buitenland volledig te gebruiken als er maar een internet verbinding beschikbaar is. Zo kunnen mensen die op vakantie zijn altijd hun favoriete sportevenement volgen en zijn de mogelijkheden eindeloos voor de klanten van UPC.

De beelden zijn via Wifi of via het mobiele netwerk te bekijken. Hierdoor kunnen klanten, waar zij ook zijn, wedstrijden in heel Nederland volgen. UPC beveelt bij het bekijken van live wedstrijden het gebruik van een WiFi-verbinding aan vanwege de hoge datakosten van de mobiele providers.

Het duurste abonnement van Fox Sports GO bied volledige toegang tot de 5 Fox Sports kanalen en daarmee worden alle Eredivisiewedstrijden, Premier League, Serie A en de overige sporten zoals tennis, NFL en MLB volledig beschikbaar gesteld aan de gebruikers van de APP. Op het laatste kanaal van Fox Sports Go worden er instel mogelijkheden gebruikt voor de klant zodat ze bijvoorbeeld een tweede scherm open kunnen hebben of een extra camera positie word er aan toegevoegd.

Om gebruik te maken van de APP moeten klanten van UPC direct FOX Sports GO gebruiken.  De klanten hoeven alleen eenmalig de  gevraagde Mijn UPC gegevens in voeren op de FOX Sports website of de app en zijn dan ingelogd en kunnen dan vrij gebruik maken van de APP.

Nog geen klant bij UPC? Bekijk dan de onderstaande actie:

UPC alles-in-1

Klanten die bij UPC aangesloten zijn kunnen vanaf vandaag gebruik maken van FOX Sports GO. De UPC klanten hebben een vrije keus in welk abonnement ze eventueel willen afsluiten, welke films en wedstrijden ze willen bekijken. Tevens word er support geleverd aan Windows, MAC, Tablets en Smartphones. De app is vanaf nu te downloaden in de iTunes store of de Google’s play market.   UPC heeft vroegtijdig onderzoek gedaan naar de behoefte van hun klanten en waar de klanten vraag naar hadden. Door de nieuwe app komt UPC weer een stap dichterbij de behoefte van hun klanten. Over de FOX Sports…

Review Samenvatting

Great!

Gebruikers Rating: 3,5 ( 2 Stemmen)
0