Home > Geen categorie > Alles in 1 steeds populairder in Nederland

Alles in 1 steeds populairder in Nederland

Alles in 1 begint in Nederland steeds populairder te worden. Nederlanders vinden het fijn om maandelijks één bedrag te betalen voor alle diensten op het gebied van telecommunicatie. Onder een alles in 1 pakket valt meestal televisie, internet en mobiele telefonie. Slechts bij een beperkt aantal aanbieders kunt u bij een alles in 1 pakket zelf kiezen voor een smartphone, zoals een Samsung Galaxy S6 of iPhone 7. Vaak bent u dus gebonden aan het totaalpakket.

Goedkope alles in een pakketten blijven interessant

Een alles in één pakket is vaak ook prijstechnisch erg interessant. Omdat u direct meerdere diensten afneemt bij dezelfde provider, kunnen er flinke kortingen worden gegeven. Het prijsvoordeel in combinatie met leuke aanbiedingen die zich regelmatig voordoen bij alles in een pakketten zorgt ervoor dat steeds meer Nederlanders een dergelijk pakket afsluiten. De populariteit van alles in een is de laatste jaren dan ook gigantisch gestegen.

Alles in een met glasvezel

Slechts bij een beperkt aantal aanbieders is het op dit moment al mogelijk om een alles in 1 pakket met glasvezel af te sluiten. Zoals u wellicht weet is glasvezel de snelste vorm van internet op dit moment. Helaas hebben nog lang niet alle woningen in Nederland toegang tot dit razendsnelle netwerk. U kunt bij de aanbieder op de website een postcodecheck uitvoeren, u ziet dan precies of u een abonnement met glasvezel af kunt sluiten.

Verklaring voor het succes van alles in een

Alles in een is op zich een redelijk nieuw concept. Eerder moesten concepten TV, internet en telefonie los afsluiten. Dit bleek in de praktijk vaak lastige situaties op te leveren, bij verhuizingen moest dit bijvoorbeeld 3 keer worden doorgegeven. Daarnaast werd het abonnementsbedrag ook op verschillende data in de maand afgeschreven van de rekening, waardoor het overzicht snel verloren ging. Door een alles in een pakket af te sluiten valt dit gemakkelijk te voorkomen.