Home > Alles-in-1 Glasvezel

Alles-in-1 Glasvezel

KPN   Scarlet Tele2 Telfort UPC XS4ALL Ziggo

Stap 1: Voer uw postcode en huisnummer in Stap 2: Controleer postcode Stap 3: Vergelijk alles-in-1 Glasvezel

Waarom een postcodecheck?[glasvezel]

Glasvezel is een superdunne vezel van glas en ken je voornamelijk van de telecomverbindingen. Naast de gewone aansluiting, kun je ook kiezen voor alles-in-1 glasvezel. Met een glasvezelverbinding heb je een supersnelle internetverbinding, waar ADSL of een kabelverbinding niet tegenop kan. En gelukkig zijn er steeds meer providers die glasvezel aanbieden, waardoor je ook nog eens een ruime keuze hebt.

Waarom alles-in-1 glasvezel?

Het grootste voordeel van alles-in-1 glasvezel is de snelheid. Als je je eigen glasvezelverbinding krijgt, gaat de internetsnelheid enorm omhoog. Waar je de kabel deelt met andere mensen en internet gebruikers in je wijk, is dat bij glasvezel anders. De glasvezelverbinding is helemaal van jou, waardoor je geen snelheid inlevert. Omdat glasvezel zo supersnel is, is het ook enorm betrouwbaar en veilig. Je betaalt ietsje meer dan met kabel of ADSL, maar dat is het absoluut waard.

Waar ligt alles-in-1 glasvezel?

Glasvezel ligt niet zomaar overal. Het is daarom belangrijk dat je kijk waar al glasvezel netwerken liggen. De aanleg van een glasvezel netwerk kost veel geld en je kunt je, vanzelfsprekend, alleen aanmelden als je de beschikking hebt over een glasvezelnetwerk. Als u een brief heeft ontvangen dan kunt u het aanvragen.

Alles-in-1 glasvezel providers

Bijna elke provider biedt tegenwoordig glasvezel aan. Dit is supersnel internet en is slechts een klein beetje duurder dan gewoon internet met kabel of ADSL. Je kunt het sowieso proberen want sneller en beter internet krijg je op dit moment niet. Zeker wanneer je veel downloadt, is glasvezel echt de moeite waard. Wij bieden de volgende providers aan die glasvezel aanbieden deze aanbieders zijn vooral bekende aanbieders die je dagelijks ook op televisie ziet: 

  • KPN Glasvezel
  • Telfort Glasvezel
  • OnsBrabantNet Glasvezel
  • Tele2 Glasvezel
  • Scarlet Glasvezel
  • Xs4all Glasvezel

Daarbij is bij sommige providers het ook mogelijk om alleen de internet verbinding af te nemen maar dit is af te raden.

alles-in-1 glasvezel