Home > 4-in-1 pakket

4-in-1 pakket

KPN   Scarlet Tele2    Ziggo

Stap 1: Voer uw postcode en huisnummer in Stap 2: Controleer postcode Stap 3: Vergelijk 4-in-1

Waarom een postcodecheck?[4-in-1]

 

Een 4-in-1 pakket is het meest complete alles-in-één pakket in telecomland. Het bestaat doorgaans uit internet, televisie (al dan niet digitaal of HD), vaste telefonie en mobiele telefonie. Als jij een telecom fanaat bent, dan is een 4-in-1 pakket echt precies wat je zoekt. Ziggo, Scarlet, KPN en Tele2 zijn de eerste providers die het 4-in-1 pakket kunnen leveren. Gebruik de postcode vergelijker welk pakket bij u beschikbaar is. 

Waarom 4-in-1 pakket vergelijken?

Het grootste voordeel van een 4-in-1 pakket is de prijs: omdat je één abonnement afsluit, bespaar je veel geld. Wanneer je alle abonnementen los koopt, ben je sowieso veel duurder uit, omdat je waarschijnlijk ook aansluitkosten betaalt. Als je alles in een 4-in-1 pakket afsluit bij één provider, heb je alles handig bij één organisatie en weet je zeker dat je het meest complete abonnement hebt.

Providers 4-in-1 pakketten

Lang niet alle providers bieden een alles-in-één pakket aan in de vorm van een 4-in-1 pakket. Sommige aanbieders richten zich vooral op online gebruikers en zijn specialist in internet abonnementen, waarbij bijvoorbeeld geen mobiele telefonie zit. Toch zijn er genoeg grote aanbieders die 4-in-1 pakketten aanbieden, zoals Tele2,KPN en Ziggo. En zelfs bij duurdere providers is een 4-in-1 pakket heel voordelig: door al je abonnementen in één pakket te bundelen, bespaar je sowieso een hoop geld. Deze korting kan oplopen tot een gratis telefoon abonnement of zelfs meer.

Over 4-in-1 pakket vergelijken

4-in-1 pakket vergelijken is niet verantwoordelijk voor fouten die de providers weergeven of plotse prijswijzigingen. Wij doen ons best om u als klant zo goed mogelijk te informeren en hierbij alle acties en prijzen zo goed mogelijk aan u door te geven. Indien er prijsverschillen zijn laat het ons zo snel mogelijk weten en wij voerden deze wijzigingen dan direct door. Veel succes met de keuze naar u 4-in-1 pakket en als u pakket mist neem contact met ons op zodat wij dit kunnen aanvullen aan ons systeem alvast bedankt!

4-in-1 Pakket