Home > 2-in-1 pakket

2-in-1 pakket

CanalDigitaal KPN Online   Tele2 Telfort

Stap 1: Voer uw postcode en huisnummer in Stap 2: Controleer postcode Stap 3: Vergelijk 2-in-1

Waarom een postcodecheck?[postcodebelenint]

 

Veel providers en telecombedrijven bieden alles-in-één pakketten aan. Maar wat als je nu geen telefoon, internet en televisie wilt, maar alleen een deel ervan? Misschien bel je nooit met de huistelefoon (vaste lijn), maar wil je wel extra snel internet en extra tv zenders. Of misschien wil je alleen bellen en internetten, maar kijk je nooit televisie. Veel providers bieden daarom ook 2-in-1 pakketten aan, waarbij je zelf kunt kiezen wat je nodig hebt.

Waarom 2-in-1 pakket vergelijken?

Met een 2-in-1 pakket voor telecom diensten betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt of wilt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor internet met televisie, internet met bellen, maar ben je niet verplicht om een overcompleet pakket te kopen waarvan je maar de helft gebruikt. De basis is doorgaans bij elk 2-in-1 pakket wel internet, omdat daar vrijwel altijd vraag naar is. De prijsverschillen doorgaans met de alles-in-1 pakketten zijn overigens nihil en vaak zijn de alles-in-één pakketten door de geweldige acties nog goedkoper ook als u naar het jaar bedrag gaat kijken. 

Welke providers 2-in-1 pakket?

2-in-1 pakketten worden door heel veel, maar zeker niet door alle providers aangeboden. Sommige aanbieders hebben een alles-in-één pakket, een 3-in-1 pakket of zelfs een 4-in-1 pakket. Een 2-in-1 pakket is wat dat betreft iets uitzonderlijker, maar is nog steeds bij veel providers te vinden. Voornamelijk de grotere en bekende providers bieden 2-in-1 pakketten aan.

Over internet en bellen pakket vergelijken

Wij bieden de mogelijkheid om alle internet en bellen pakketten te vergelijken. 2-in-1 staat voor internet en bellen, internet + TV. 2-in-1 pakket vergelijken is niet verantwoordelijk voor eventuele prijsveranderingen en dergelijken. Wij bieden u alleen de mogelijkheid om internet en bellenpakketten zo correct mogelijk te kunnen vergelijken. Indien vragen kunt u altijd contact opnemen met www.allesineenvergelijker.nlVeel succes bij het uitzoeken van u 2-in-1 pakket.

2-in-1 pakket